آنفولانزا شدید FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

Blog Article

علائم آنفلوانزا به‌خصوص در مراحل ابتدایی بیماری ممکن است با سرماخوردگی اشتباه گرفته شود؛ اما آنفولانزا بیماری جدی‌تری است که اغلب نیاز به مراقبت‌های خاص دارد.

کودکان خردسال، افراد به شدت بیمار، و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند می‌توانند دیگران را برای مدت طولانی‌تری آلوده کنند. حتی افراد بدون علامت، یعنی کسانی که مبتلا می‌شوند اما هرگز علائم واضحی را بروز نمی‌دهند‌، می‌توانند آنفولانزا را منتقل کنند.

نوع دوم واکسن آنفولانزا اسپری دماغی است که فلومسیت نامیده می­‌شود. ویروس موجود در این واکسن نوع دوم ضعیف شده و معمولا باعث بیماری آنفولانزا نمی­‌شود. واکسن فلومسیت تنها برای زنان غیر باردار و افراد ۲ تا ۴۵ ساله تجویز می‌­گردد.

امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی

به عبارتی هرچه تعداد افراد بیشتری، خود را در برابر این بیماری واکسینه کنند، میزان گسترش آن را تا حد زیادی کاهش خواهند داد. زمان تزریق این واکسن، طبق توصیه اغلب پزشکان، اواخر آبان است زیرا فصل سرماخوردگی هنوز آغاز نشده و بدن می‌تواند در فرصت کافی، پادتن های این بیماری را بسازد.

ایسنا/کرمان یک متخصص میکروبیولوژی گفت: بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا از شروع فصل بیماری یعنی اواخر شهریورماه است و در صورت تاخیر، هر زمان می توان تزریق کرد.

سیر قرن‌هاست که هم برای طعم دادن به وعده‌های غذایی ما و هم برای اهداف درمانی استفاده می‌شود. همه ما شنیده‌ایم که به جای آن از کلمه “آنتی‌بیوتیک طبیعی” استفاده می‌شود. با افزودن سیر که خاصیت ضدویروسی دارد به وعده‌های غذایی یا مصرف خام آن می‌توانید راه‌حلی برای مقابله با آنفولانزا پیدا کنید.

ویروس آنفلوآنزا همواره در حال جهش و تغییر است. به همین دلیل، هر سال علائم آنفولانزا جدید ممکن است کمی تغییر کند یا پزشکان برای درمان آنفولانزای جدید از داروهای متفاوتی استفاده کنند.

ویروس این بیماری قادر است ۲ تا هشت ساعت روی سطوح و اشیاء باقی بماند. بنابراین، اگر فرد مبتلا سطوحی مثل دستگیره در یا کیبورد لپ‌تاپ را لمس کند و پس از آنفولانزا به زبان ترکی استانبولی آن شما آن‌ها را لمس کنید، احتمال دارد به این بیماری مبتلا شوید.

اطلاعات این مقاله صرفاً برای افزایش آگاهی شماست. به‌هیچ‌عنوان بدون مشورت با پزشک، خوددرمانی نکنید.

نوشیدن مایعات فراوان و استراحت کافی به بهبود علائم بیماری کمک می‌کند. درمان و اقدامات خانگی برای کنترل علائم آنفولانزا عبارت‌اند از:

هر فردی که در خانه سالمندان یا سایر مراکز مراقبتی کار یا زندگی می­‌کند

در ادامه به بررسی عوارض استفاده از این رژیم غذایی می‌­پردازیم.

آنفولانزا ویروسی است که بیماری های عفونی را در دستگاه تنفسی شما گسترش می‌دهد. این ویروس معمولا بینی، گلو یا ریه را درگیر کرده و گاهی می‌تواند خطرناک باشد.

Report this page